Fer de la constància una virtut

BY joan IN No comments

Una de les raons de l'èxit en el mon esportiu, laboral, artístic...  és la constància. 
      Malgrat plogui, el corredor surt a fer kilòmetres...
      Malgrat estigui cansat de tot, l'emprenedor treu forces per tirar endavant el negoci...
      Malgrat no estigui inspirat, l'artista no deixa mai de pintar...

En el món educatiu, la constància és una virtut, i molt necessària en la feina del mestre. Una veritable constància de ben segur que ens reporta uns grans èxits, encara que aquests estiguin lluny en el temps, i molts cops no siguin visibles. Per exemple: la millor manera d'educar és demostrar als nens i nenes la teva coherència en tots els actes, aquesta coherència és filla d'una constància que dia a dia vas transmeten als alumnes.Aquell mestre que dia rere dia va canviant de criteris a l'hora de dirigir una classe, demostra la seva poca constància i transmet sense voler la seva manca de seguretat. I això els nostres alumnes ho reconeixen.
Una altre forma en queda palesa la importància de la constància en el mestre és la de picar paret malgrat aquesta sembli un mur de pedra ben ferma. Aquell alumne que no entén, que no compren, que té dificultats... la constància ens fa no deixar de buscar camins, solucions, somriures...

Som constants en la feina?

PD: Jo, més val que "me aplique el cuento" que diuen els castellans, doncs des de dimecres no escrivia al bloc... on estàs constància?

0 comentarios:

Publicar un comentario