A voltes amb el PLE (1a Part)

BY joan IN , No comments

       Gràcies al poder de les xarxes socials podem aconseguir reunir una gran quantitat de coneixements capaços de bloquejar-nos i impedir que podem gestionar tota la informació que rebem.

       Per això un dels grans objectius com a mestres però també com a persones en constant formació és anar canviant la nostra manera d'aprendre. Actualment, El PLE és un conjunt d'eines, serveis, relacions, connexions i interaccions que fem servir habitualment i que afavoreixen el nostre aprenentatge (informal) en el dia a dia i que fan que aquest aprenentatge es converteixi en coneixement. 

       Construir el PLE personal, és quelcom que qualsevol mestre hauria de fer, inconscientment penso que qui més qui menys ja ho fa, però potser a molts ens fa falta concretar-lo. 

      Un dels objectius d'aquest bloc que ara comença és poc a poc sense presa però si més no sense falta construir el meu Ple. I això amb constància i amb l'ajut de molts professionals que ja ho han fet espero que sigui possible. 
 En següents entrades aniré desgranant passos a fer i maneres de portar-lo a terme. En aquesta us adjunto una infografia on d'una manera senzilla desgrana les principals característiques i uns consells de 
 com portar-lo a terme en la pràctica docent.

Cinc claus dels entorns personals d'aprenentatge a la pràctica docent (Medium Quality)

FONT: Cinco claves de los entornos personales de aprendizaje (PLE's) aplicados a la docencia Manuel Gil Mediavilla (2012)

0 comentarios:

Publicar un comentario