Quines són #les3coses que he après sobre educació

BY joan IN , No comments

           Des de la Fundació Bofill han engegat una campanya sobre les tres coses que has aprés sobre l'educació, on es demana als que vulguin participar una aportació fonamentada en la pròpia experiència, i sobretot en aspectes que es creu que poden ser claus en un futur.
      Us convido a mirar la pàgina ja que hi ha aportacions molt interessants i de molt nivell. A continuació exposo la meva aportació:

Implicació
No podem educar sols, necessitem urgentment que tots els agents que envolten  l'educació dels nens i nenes caminem plegats. I ho fem en les tres maneres més coherents: En la mateixa direcció, de la mateixa manera i sobretot que ho fem al ser possible plegats. Família i escola per un bé dels infants.

Emocions
Cal educar en les emocions, l'aprenentatge emocional ha de ser una assignatura més dins dels currículums, cal educar en l'empatia, en la resiliència, en l'esforç, en l'alegria i el dolor, en la felicitat i la frustració.

Adaptació
Com a mestres hem d'aprendre més a treballar en equip, cercant metodologies comunes i adaptant-les als nous perfils de nens i nenes. Cal saber com motivar als nostres alumn@s , cal potenciar la formació contínua del professorat motivant des de les direccions de centres les renovacions metodològiques i la implantació de les TAC.

0 comentarios:

Publicar un comentario