els pares amb facebook i twitter ...l'escola amb papers

BY joan IN No comments

 Estimat cole: Jo ho llegueixo al facebook ,tu m'ho dius en paper....
Per què no ens entenem?

Us imagineu que per poder saber el que passa a l’altre punta del món haguéssiu d’esperar  tot un dia sencer?
Us imagineu que per poder parlar amb l’amic amiga, xicot xicota, pares  etc haguéssiu d’esperar amb nervis aquella carta a la bústia  de casa?
Us imagineu que per poder veure el vostre estimat/a que viu lluny haguéssiu d’esperar la seva visita?
Oi que costa d’imaginar? Avui en dia, gràcies a les xarxes socials la informació corre a  l’instant i és  instantània, gràcies a les xarxes socials podem parlar, escriure i veure a aquelles persones que poden estar lluny de casa.
I finalment si us plau feu-vos aquesta pregunta: D’on rebem més comunicacions, de la bústia de correu de sota a casa o del correu electrònic.
Si la vostra resposta és la primera no segui llegint aquesta entrada....
Però si heu respòs la segona i esteu d’acord amb que les xarxes socials no són futur sinó són present de la societat del segle XXI, llavors jo em pregunto...
Per què moltes escoles  encara es resisteixen a fer servir les xarxes socials per comunicar  les seves sortides, les seves informacions, les seves activitats? en fi, perquè costa trobar aquelles escoles  que fan servir eines plenament del segle XXI per comunicar-se amb les famílies?
Per què moltes direccions d’escoles o molts mestres es queixen de que les famílies no llegeixen els seus comunicats amb paper? Però encara fan servir el mateix mitjà de comunicació que fa 100 anys?
 I finalment, perquè ens resistim els mestres i les escoles a utilitzar eines de comunicació: Twitter, facebook... que gairebé el 100% de famílies de l’escola fan servir?

Malauradament aquest és un episodi més, de la certesa que l’escola no avança al mateix temps que la societat.

0 comentarios:

Publicar un comentario