Tanqueu els ulls, experiment

BY joan IN , , No comments

Potser, el més normal seria escriure sobre les meves sensacions aquests primers dies de curs, escriure sobre les pors, les emocions, les esperances, les il·lusions, les incerteses, tot allò que en un principi de curs ens preocupa o ens porta de cap.

Però avui, he decidit fer un experiment, ha arribat a la meva pantalleta del notebook aquest vídeo d'un entrenador de beisbol (m'ha encantat).

 En aquest , l'entrenador, educador, els felicita per la temporada que han fet i els recorda que malgrat la derrota, el seu treball, el seu esforç no es en va, perquè han après i han fet que tothom estigui orgullosos d'ells. Els dóna les gràcies, els obra el seu cor i els transmet tots els sentiments que experimenta en aquell instant.

 I si ens traslladem a finals de juny del 2015 (guai no?) al darrer dia de curs, com seria de bonic si després de 10 mesos amb els nostres alumnes, fóssim capaços de transmetre aquestes paraules plenes d'emoció, fóssim valents per dedica'ls paraules que surten del que veritablement sentim.

És un experiment ple d'emoció, una experiència en línia amb la competència emocional que tan bàsica penso que és a les nostres escoles. Obrir el cor, omplir d'experiències la vida quotidiana de l'escola vivencials plenes de sentiments plenes d'aprenentatge... Ens atrevirem a fer-ho?

 

0 comentarios:

Publicar un comentario